Nestala je 15-godišnjakinja! Obitelj prijavila nestanak pa dobili SMS poruku za koju ne vjeruju da ju je kći poslala

Foto: Privatni album/Bjelovar.live

Indira Radanac, 15–godišnjakinja iz mjesta Prgomelje nedaleko od Bjelovara, netragom je nestala u nedjelju, 2. siječnja i od tada joj se gubi svaki trag, piše Bjelovar.live.

Njen nestanak prijavljen je PU bjelovarsko–bilogorskoj nakon čega je krenula potraga koja joj uvijek nije urodila plodom.

“Indira je otišla kod susjede koja stanuje u drugoj kući od naše. Išla je odnijeti kutiju od jaja. Međutim, do susjede nije stigla i to smo naknadno doznali, a od tada joj se gubi svaki trag” rekao je utučeni otac Nenad za Bjelovar.live.

Otkako je nestala, mobitel joj je isključen.

Nestala djevojka je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu, ravnu kosu, zelene oči, sitnije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu od skaja s kapuljačom, ljubičaste tajice i visoke tenisice zlatno bijele boje.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]

Javila se SMS porukom?

Majka nestale djevojčice, Dijana Radanac, za Večernji list je otkrila nove informacije vezane uz nestalu Indiru.

Naime, manje od sat vremena od nestanka Indira je poslala poruku u kojoj piše da je otišla kod dečka i da se ne planira vraćati doma. Njena majka, pak, ne vjeruje u to i želi pronaći dijete zbog čega su kontaktirali policiju.

“Dan je bio kao i svaki drugi, svi smo bili skupa, zezali se, imamo i malu bebu od godinu dana. U jednom trenutku smo krenule ispeći kolač i shvatile da nema jaja i Indira je rekla da će otići do susjeda po par jaja pa će ona pohati meso, dok ja pečem kolač” rekla je Indirina majka.

“To ponašanje ne nalikuje na moju Indiru, ona kada i do trgovine ide šalje fotografije Ili poruke, uvijek je na vezi”.

Inače, Indira je jedno od devetero djece ove obitelji, a ovo je prvi put da im se dogodio nestanak, piše Večernji list.

Komentari