JESTE LI IH VIDJELI? Gurnuli su ženu na tračnice, nesretnicu je tramvaj vukao tri metra po tlu!

Photo: PUZ

Jeste li vidjeli ovu dvojicu muškaraca, pitanje je zagrebačke policije koja građane moli za pomoć. Naime, upravo ovaj dvojac ima saznanja o nemilom događaju koji se odigrao 28.veljače oko 14.10 sati na tramvajskom stajalištu Trg kralja Petra Krešimira IV bb.

Policija sumnjiči da su se 28. veljače ove godine na Trgu kralja Petra Krešimira IV. sukobili s 44-godišnjakinjom. Tijekom verbalnog sukoba, jedan od muškaraca je ženu odgurnuo, a ona je pala i udarila bočnu stranu tramvaja koji je kretao. U zbrci koja je nastala, tramvaj je “zakačio” ženu i vukao ju oko tri metra po tlu.

“Prvi muškarac kojeg tražimo star je između 25 i 30 godina, visok između 180 i 190 cm, srednje tjelesne građe, sive kraće kose, obrijan. Imao je crnu jaknu, plavu majicu i bijele hlače. Nosio je svijetle tenisice i crnu torbu s natpisom.

Photo: PUZ

Drugi muškarac je također star između 25 i 30 godina, visine 180-190 cm, srednje tjelesne građe, obrijan, a bio je odjeven u bijelu jaknu s crnim uzorcima, bijele hlače, nosio tamne tenisice dok je na glavi imao plavu šilt kapu”, poručuju iz PU zagrebačke.

Ako imate informacije o osobama s fotografija, policija poziva da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.


Komentari