JEDNA OSOBA MRTVA U OKOLICI ZAGREBA! Krijumčari migranata bježali od policije pa sletjeli s ceste, puno je ozlijeđenih

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Ilustracija

Sinoć se u kasnim večernjim satima kod Velike Gorice događala prava drama koja je završila tragično.

Naime, između naselja Okuje i Guci na velikogoričkom području, policija je uočila dva terenska vozila stranih registracija koja su “potonula” zbog težine te su odmah posumnjali da prevoze migrante.

Policija je brzo reagirala i krenula za njima, no vozači se, unatoč zvučnim i svjetlosnim signalima, nisu zaustavljali nego su još više “stisnuli gas”, pa su se u potjeru uključili i zagrebački policajci.

Jedno je vozilo prilikom bijega sletilo s ceste u šumu, dok je drugo nešto dalje udarilo u dva zaustavljena policijska automobila, pri čemu je suvozač na mjestu ostao mrtav.

Osobe koje su se skrivale u terencima, brzo su istrčale van te su prestravljeno počele bježati. No, policija ih je ubrzo pronašla, pa je tako desetak migranata prevezeno u bolnice gdje im je pružena liječnička pomoć.

Osim toga, iz policije javljaju da je i jedna policajka lakše ozlijeđena, a protiv dvojice krijumčara, bit će podnesene odgovarajuće kaznene prijave. U tijeku je i utvrđivanje identiteta migranata i otkrivanje rute kojom su ušli u Hrvatsku.

Komentari