Jesu li građani Zagreba sigurni u svom gradu? Lopovi napadaju trgovkinje, konobare, ljude u tramvaju

Zagreb.info

U utorak oko 16 sati na Savskoj cesti dvojica nepoznatih počinitelja opljačkala su trgovinu.

Ušli su u trgovinu, jedan od njih je zamolio zaposlenicu da mu potraži prehrambene artikle, te u trenutku dok je ona to činila, on je iz blagajne otuđio novac, nakon čega su obojica pobjegla iz trgovine. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Ovo, nažalost, nije jedina krađa u posljednje vrijeme. Između 30. siječnja i 6. veljače od  16 do 17:50, na Trešnjevci, Aleja Matije Ljubeka, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt te otuđio tehničke uređaje za projekciju glazbe i svjetla, oštetivši poduzeće iz Zagreba za nekoliko stotina tisuća kuna.

Podsjetimo, građane su potresla i dva razbojništva koja su se dogodila u utorak kasno navečer. Najprije je oko 21.50 u Crnatkovoj ulici u samom centru troje nepoznatih počinitelja napalo 38-godišnjaka i 53-godišnjaka te im otuđili novac, mobitel, nakit i druge osobne stvari. Primljeni su u bolnicu u Dubravi gdje je utvrđeno da su obojica teško ozlijeđeni.

Dva sata poslije u Vodnikovoj ulici, dakle također u centru, nepoznati je počinitelj muškarcu (56) uporabom sile u tramvaju otuđio mobitel.


Komentari