Je li ovo najveća naivčina u Zagrebu? Žena ga svjetski preveslala, a on povjerovao baš svaki put!

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL, Ilustracija

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila kazneno djelo “Prijevara”.

Naime, sumnja se kako je oštećenome lagala da će živjeti zajedno, a također mu je i lagala o svom financijskom stanju, te je 26. siječnja 2021. godine od nesretnog muškarca zatražila 2000 kuna na ime dugovanja za stanarinu.

Nakon što joj je oštećeni predao zatraženi novac, osumnjičena ga je obmanula rekavši da joj je novac potreban za prijevoz pokojne majke iz Rijeke u Garešnicu zatražila iznos od 10.000 kuna.

Muškarac joj je čak i tada povjerovao te joj dao zatraženi novac. No niti to joj nije bilo dovoljno. Tražila je još dodatnih 15 000 kuna govoreći da joj taj novac treba kako bi podmirila dugove svoje majke. I taj put oštećeni je povjerovao u navode 55-godišnjakinje te joj predao traženi novčani iznos.

 Izmuzla pozamašnu svotu

Ovim djelom 55-godišnjakinja je pričinila materijalnu štetu u iznosu od 27 000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičene je podneseno Posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari