IZGUBIO JE SVIJEST: Četvorica u Dubravi premlatila mladića (25). Izudarali su ga nogama, pokrali i ostavili da leži na tlu

Photo: Petar Glebov/ PIXSELL, Ilustracija

Zagrebačka policija još uvijek traga za dvojicom muškaraca koji su sa osumnjičenim 22-godinišnjakom i 21-godišnjakom premlatili mladića (25) u Dubravi i ukrali mu novac. Naime, scena koja priliči getu odigrala se 2. svibnja oko 21 sat, kada se mladić vozio Sunekovom ulicom. Razbojnička četvorka dočekala ga je na početku ulice, gdje su mu Peugeotom popriječili put.

Osumnjičeni 22-godišnjak izašao je iz automobila i prišao vozilu mladića. Bez pitanja otvorio je vrata i sjeo na suvozačko sjedalo.

“Daj mi sav novac, odmah”, zapovjedio je 25-godišnjaku pa iz džepa izvadio nož i zaprijetio nesretniku.  Potom se u autu “udomaćio” i njegov prijatelj, koji je naredio da vozi, a druga dvojica su ih slijedila. Na raskrižju Varoške ulice i Ulice Loborinci, oštećeni je zaustavio svoj Renault i izašao na ulicu, no još uvijek nepoznati muškarac je potrčao za njim i udario ga šakom u glavu.

“Dosta”, viknuo je no, napadač nije imao milosti. Nakon nekoliko udaraca, jadnik se srušio na tlo gdje ga je četvorac izudarao nogama. U jednom trenutku izgubio je svijest, a kada je ponovno otvorio oči, primijetio je da mu je iz trenirke nestao novac, točnije 7000 kuna.

Noć je proveo u KBC Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je 22-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku dok se 21-godišnjak od ranije nalazi u istražnom zatvoru, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, javlja PU zagrebačka.

Komentari