IZGUBIO IM SE TRAG: U tjedan dana prijavljen nestanak četvero Zagrepčana, mahom mladih ljudi

U samo sedam dana zagrebačkoj je policiji prijavljen nestanak pet osoba. Na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba objavljene su fotografije četiri muškarca i jedne žene, čije obitelji ne znaju gdje se nalaze.

Najmlađi je Rosano Oršuš (2004.) koji se 10. veljače udaljio se s adrese u Zagrebu, točnije iz Ulica svetog Mateja u Dugavama. Mladić je visok 160 cm te je srednje tjelesne građe. Oči su mu smeđe, a kosa crna. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu trenirku, crnu jaknu i tenisice.

Photo: NENO

Marko Čepel (1991.) se 5. veljače udaljio se s adrese u Zagrebu, tj. iz Ulice Lisičina. Slabije je tjelesne građe, a u posljednji je put viđen u radnom odijelu sive boje.

Photo: NENO

Josipi Mikolić (1986.) trag se gubi od 6. veljače kada se udaljila s adrese Ulica Sveti Duh.

Photo: NENO

Vanja Karković (1975.) nestao je prije šest dana, s adrese Bolnička cesta. Jače je tjelesne građe, a bio je odjeven u plavu jakna s kapuljačom, siva vesta, traperice i tenisice.

Photo: NENO

U slučaju da ste vidjeli ove ljude, možete obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovati na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]

 

Komentari