Izbola muža dok je spavao, isjekla ga motornom pilom i skuhala! Policija u obiteljskoj kući zatekla jeziv prizor

Zagrepčanku je policija zatvorila na dva dana (Foto: Pixabay)

Stravičan događaj potresao je Srbiju. Tijekom noći u utorak u Zrenjaninu, jedna je žena izbola svog muža dok je spavao i potom ga isjekla motornom pilom u obiteljskoj kući.

Prema pisanju srpskih medija, zločin se dogodio u Ulici Duška Trifunovića, u naselju Zeleno polje. Iz Ministarstva unutarnjih poslova u Zrenjaninu otkrili su da je osumnjičena uhićena te da joj je određen istražni pritvor. Tijelo je prevezeno u Novi Sad na obdukciju, a policija je zasad samo potvrdila događaj. Detalji će biti poznati nakon očevida.

Prema pisanjima portala Mondo, policija je ulaskom u kuću zatekla jeziv prizor. Navodno su se u loncu kuhali dijelovi ubijenog muškarca.

Cijeli događaj šokirao je susjede koji pričaju da je za to vrijeme u kući bilo jedno od troje djece.

“Živjeli su uglavnom od socijalne pomoći i od Crvenog križa. Pokojnik je živio sam, prije nekoliko godina mu je umro otac, pa se on uselio tu gdje je živio njegov otac. Ona je došla prije godinu dana. Uselila se malo pa se vratila kod muža iz prvog braka. Svi susjedi kažu da je dijete bilo u kući i da je vidjelo cijelu scenu. Ali to su još uvijek samo glasine, nisam zaista siguran”, izjavio je jedan od susjeda za Novu.rs.


Komentari