Izbo ju više od 70 puta: David Komšić optužen za teško ubojstvo trudne Kristine Krupljan

FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Komšić se tereti da je djevojci zadao 70-ak ubodnih i ubodno-reznih rana po tijelu, te 15-ak reznih rana po glavi i tijelu.

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 20-godišnjeg Davida Komšića, kojeg tereti da je 22. veljače ove godine oko 21.30 u zagrebačkom naselju Volovčica iz odmazde sa 70-tak ubodnih rana ubio 19-godišnju Kristinu Krupljan, znajući da je ona u novoj ljubavnoj vezi s drugim muškarcem, da je trudna i da želi prekinuti vezu s njim.

Njih dvoje nalazili su se u vozilu, on ju je pritisnuo na vozačko sjedalo kako se ne bi mogla micati i počeo ju ubadati nožem. Komšić se tereti da je djevojci zadao 70-ak ubodnih i ubodno-reznih rana po tijelu, te 15-ak reznih rana po glavi i tijelu. Djevojka je od zadobivenih na mjestu preminula. Komšić je prvo pobjegao, došao do svog stana, no na kraju se sam predao policiji.

>>> Procurili detalji Davidovog iskaza: ‘Nož sam joj zabio u vrat i samo sam nastavio bosti. Ne sjećam se svega…’

>>> Ovo je mladić kojeg se sumnjiči za ubojstvo: David je sin poznatog ugostitelja i već ima jedno ubojstvo iza sebe

>>> Detalji krvavog ubojstva: David ubio trudnu djevojku, a prošle godine pregazio oca osmero djece

Prema optužnici, motiv ubojstva je bila ljubomora, jer ga je djevojka ostavila, počela je drugu vezu te je bila trudna. Komšić se tereti da je Kristinu ubio po povratku s večernjeg izlaska, a ona je pristala naći se s njim kako bi porazgovarali.

Tužiteljstvo Komšića tereti da ju je ubio ne samo zbog ljubomore već i zbog odmazde, jer nije mogao podnijeti da je u vezi s drugom osobom. U optužnici se traži i da mu se produži istražni zatvor do okončanja postupka zbog opasnosti od ponavljanja djela i zbog teških okolnosti počinjenja djela.

>>> Ogorčena majka: ‘Zašto još nisu ispitali ubojicu moje Kristine? ‘

>>> UGLEDNI ODVJETNIK OTKRIVA STRATEGIJU OBRANE UBOJICE: ‘Zbog jedne činjenice, David Komšić ima olakotnu okolnost!’

>>> PSIHOLOG OTKRIVA MOZAK UBOJICE: ‘To je klasični psihopat, kao iz filmova’

>>> Svećenik osudio ubojstvo: ‘Kristinina smrt odraz je ljudske zlobe’


Komentari