Izbo je 20 puta kada je saznao da je trudna s drugim: Monstrum s Volovčice

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Što više detalja o smrti Kristine Krupljan dospjeva u javnost, to ova priča poprima strašnije dimenzije.

Naime, prema pisanju medija David Komšić, koji je nesretnoj djevojci oduzeo život istu je zlostavljao godinama o čemu svjedoče i poruke u kojima joj kaže da će je ubiti. ”Nemaš pojma što radiš, bolje ti je da tako ne misliš, kur*o ubit ću te ubit će te sutra”, jedna je od poruka koju prenosi Večernji list.

Da je David mislio ozbiljno svjedoči čin kojega je realizirao sa u noći sa srijede na četvrtak kada je kako ga se sumnjiči nožem nasmrt izbo Kristinu pred zgradom u Prilazu sv. Josipa radnika na Volovčici, gdje je djevojka živjela s majkom i bakom. Djevojka je, prema kazivanju majke, u trenutku ubojstva bila trudna te se nagađa da je to jedan od mogućih motiva zbog kojih je Komšić ubio Kristinu.

>>>Ubojica s Volovčice izvući će se uvjetnom?

Prema neslužbenim informacijama koje prenosi spomenuti medij nožem ju je ubo 20 puta, a djevojka se napadu nije nadala jer nije stigla niti ugasiti svijetla na automobilu kojega joj je darovao tetak.

Ostala su raditi dok je njezino tijelo beživotno ležalo na vozačkom sjedalu, a istovremeno su susjedi i policija doznali što se zbilo te je jedan od stanara iz ulaza u kojem je djevojka živjela njeno beživotno tijelo vidio u automobilu istog trena nazvavši majku Vesnu. David Komšić već tada bio je na putu za 4. policijsku postaju vrišteći da mu se zove hitna.

>>>ŠOKANTNA ISTINA O UBOJSTVU ZAGREPČANKE: Smrt djevojke mogla se spriječiti, evo tko je zakazao!

 

 


Komentari