IZBIO POŽAR NA TRI LOKACIJE! Vatrena stihija ‘progutala’ podrum, poduzeće, Seat Ibizu i hrpu slame

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL, Ilustracija

U četvrtak u okolici Zagreba vatrogasci su imali pune ruke posla. Naime, izbila su čak tri požara.

Prvi od njih bio je oko 17.20 sati u Pojatnom u Ulici Matije Gupca. Zapalilo se krovište gospodarskog objekta, i to u dijelu u kojem se nalazila slama, koji je u potpunosti izgorio. Tijekom požara došlo je do oštećenja elektiričnih instalacija u donjem dijelu gospodarskog objekta koji je u vlasniku 64-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih nije bilo, javlja policija.

Nešto kasnije, oko 20.40 sati, gorjelo je i u Velikoj Gorici u Ulici Nikole Tesle. Izbio je požar u podrumu kuće u vlasništvu 65-godišnjakinje i 48-godišnjakinje. Uzrok je najvjerojatnije kvar na elektroinstalacijama, a vatra je zahvatila dijelove namještaja i proširio se. Ozlijeđenih nije bilo, a materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Mirno nije bilo ni u Jastrebarskom, odnosno u Donjem Desincu. Pola sata prije ponoći na tamošnjoj se željezničkoj postaji zapalila Seat Ibiza bez registracijskih oznaka, a vatra se potom proširila na obližnji objekt u vlasništvu javnog poduzeća na kojem je izgorio dio krova. Požar su ugasili vatrogasci, a kako je do njega došlo – još se ne zna. Očevidi svih triju požara obavit će se danas.


Komentari