‘IZ GOTIKA IZNIJELI DJEVOJKU KRVAVE GLAVE!’ Procurila mračna priča iz kobne noći: ‘Vrištala je na njih i grebala dok je držala karticu umrljanu bijelim prahom’

Foto: Screenshot

Već 12 dana traje potraga za Matejom Perišom (27), Splićaninom sa zagrebačkom adresom koji je na novu godinu nestao u Beogradu.

Kako piše Jutarnji list, unatoč popriličnoj količini snijega, policijska plovila nastavljaju potragu, a trenutno su najviše fokusirani na područje ušća Save u Dunav i uokolo Velikog ratnog otoka. Navodno je tamo posljednji put lociran signal Matejeva mobitela.

Prošlog tjedna policija je tamo pretraživala teren s psima tragačima, ali bez uspjeha.

Istovremeno i dalje je misterij zašto je Matej žurno izjurio iz kluba Gotik bez jakne, ali ispovijed jednog beograđanina koji je tu večer također bio u elitnom klubu, portretira ne baš dobru sliku tog mjesta.

Srpski medij Blic, razgovarao je s anonimnim posjetiteljem kluba koji tvrdi da su upravo u vrijeme Matejeva odlaska iz kluba, stvari otišle u problematični smjer.

“U to doba izbile su dvije tučnjave u klubu, ali riješene su brzo. Osiguranje je došlo i izbacilo sve aktere van”, rekao je Beograđanin za Blic.

Dodao je kako su tamovećinom bili mlađi ljudi, a osiguranje, iako je spriječavalo incidente, neke je i samo uzrokovalo.

Tako je Blicov sugovornik na nekoliko metara od sebe vidio djevojku koja za stolom šmrkala kokain. Odjednom joj je počeo krvariti nos, a konobar je pozvao osiguranje da je izbaci iz kluba.
“Osiguranje ju je bukvalno iznijelo iz kluba onako s krvavom glavom, a ona je polu-omamljena vrištala na njih, grebala ih… Da situacija bude još bizarnija u ruci je držala BusPlus karticu umrljanu bijelim prahom, pošto je time ‘sekla’ kokain”, prepričao je za Blic sugovornik koji je nakon toga i sam napustio klub.

Klub je u to vrijeme napustio i Matej, te mu se od tada gubi svaki trag.

Minstar unutrašnjjih poslova Srbije, u utorak ujutro je na TV Pinku rekao kako je srpska policija neće prestati s istragom dok se ne rasvjetle sve okolnosti Matejeva nestanka

“Pripadnici MUP-a iskreno i uporno rade na tome, voljeli bismo ga naći živog i zdravog. I danas pretražujemo Savu, dijelove Dunavskog akvatorija, uključili smo sonare, termoviziju, ronioce”, rekao je Vulin TV Pinku, prenosi Jutarnji.

Vulin je u ponedjeljak dočekao i primio visoku delegaciju hrvatskog  Ministarstva unutrašnjih poslova. Cilj delegacije bilo je informirati se o radu srpske policje i napretka u istrazi.

Podsjetimo, nakon što je zaustavio taksi koji ga je odbio primiti, Matej je nastavio, pokazuju snimke, prema Savskoj promenadi, zbog čega se rijeka intenzivno pretražuje.


Komentari