ISPREBIJALI DEČKA NA JARUNU: Mladi Zagrepčanin (24) ostao nepomično ležati do dolaska policije

Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija

Oko 4 sata u  Jarunskoj ulici, ispred kafića dvojica su nepoznatih počinitelja fizički napala 24-godišnjaka. Teško je ozlijeđen, a na lice mjesta hitno je stigla policija. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Drama i u Samoboru

Između 30. srpnja i 6. kolovoza u Vrbovcu Samoborskom u Ulici Vrbovec, nepoznati je počinitelj provalio u kuću te otuđio novac i ostalo oštetivši 38-godišnjaka za nekoliko stotina tisuća kuna.

Nije mirno ni u Sesvetama

Između 5. i 6. kolovoza u Sesvetama u Ulici Glavničica, nepoznati je počinitelj provalio u stan te otuđio novac i nakit oštetivši 33-godišnjakinju za više tisuća kuna.

Vozio se kao da sutra ne postoji

Jučer, 6. kolovoza 2021. godine, 42-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka,  a kretao se Ulicom I. Petruševec te je kod kućnog broja 91 sudjelovao u prometnoj nesreću s materijalnom štetom. Obavljenim provjerama je utvrđeno da je upravljao motornim vozilom B kategorije prije stjecanja prava na upravljanje i u vrijeme kada mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije.

Na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu kažnjen je kaznom zatvora u trajanju od 30 dana i novčanom kaznom u iznosu od 5000 kuna te mu je ujedno izrečena i zabrana upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 12 mjeseci  koja će se izvršiti nakon što osumnjičeni stekne pravo na upravljanje motornim vozilom, odnosno nakon izdavanja vozačke dozvole.


Komentari