IPAK POSTUPIO ISPRAVNO: Sam došao u policiju nakon što je beživotno tijelo ostavio na kolniku!

PU zagrebačka

Jutros oko 3.40 sati policija je zaprimila dojavu da je u mjestu Zgališće, na cesti D-26, od Dubrave prema Čazmi, na kolniku pronađeno beživotno tijelo nepoznate osobe.

Po dojavi, policijski službenici su izišli na mjesto događaja i potvrdili da se na kolniku doista nalazi tijelo smrtno stradalog 47-godišnjaka za kojeg su već u tom trenutku posumnjali da je nastradao zbog posljedica prometne nesreće.

Na mjestu događaja prometna policija provela je očevid, koji je vodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć prometnih vještaka, te je o toj prvoj informaciji putem medija upoznata javnost.

Šest sati kasnije, oko 10 ujutro, u prostorije policije došao je 54-godišnji muškarac, a koji je temeljem medijski popraćene informacije o toj prometnoj nesreći shvatio da dok je upravljao teretnim vozilom bjelovarskih registarskih oznaka u navedeno vrijeme najvjerojatnije on naletio na muškarca čije je beživotno tijelo i pronađeno na kolniku.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem i ujedno provedenim očevidom na samom mjestu prometne nesreće, sumnja se da je svojim vozilom udario 47-godišnjaka, a zbog čega će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava.


Komentari