INCIDENT U MARTIĆEVOJ: Bakica uzela sandale i nalupala medicinsku sestru, intervenirala je policija

Photo: Igor Soban/PIXSELL/Ilustracija

Zagrepčanka Marija Č. (88) završila je na Prekršajnom sudu jer je medicinsku sestru Gordanu u Domu zdravlja istukla sandalama. Bizaran napad umirovljenice dogodio se lani u kolovozu, kada je gospođa oko 8.50 sati došla na vađenje krvi u Martićevu ulicu.

Nakon što su laborantice uzele potreban uzorak, Marica je odlučila da ne želi napustiti prostoriju. Sestra Gordana potom je gospođi objasnila kako je velika gužva i zamolila ju da izađe van, no ta je informacija naljutila umirovljenicu.

“Kad sam ušla, pacijentica je sjedila na krevetu, a bile su tamo i laborantice.

Pokušala sam joj lijepim riječima objasniti da mora izaći iz laboratorija budući je velika gužva i u jednom sam joj trenutku htjela obuti sandale na noge jer bila je bosa.

No, ona je odjednom uzela par tih sandala pa me njima počela udarati po glavi i tijelu. Bila sam šokirana… Zvala sam nakon toga policiju”, ispričala je medicinska sestra, piše Danica.

Gospođa Marica se na nekoliko ročišta nije pojavila, ali ipak je dobila kaznu zbog remećenja javnog reda i mira. Kažnjena je s 300 kuna, a ako sve podmiri u roku treba platiti samo 200 kuna.

Sud ju je, pak, oslobodio plaćanja sudskih troškova.

Komentari