Ide u zatvor: Majka zlostavljačica iz Novog Jelkovca dvogodišnjakinju mučila od rođenja

FOTO: Facebook/ Kornelija J.

Zahvaljujući reakciji susjede, malena je sada na sigurnom.

Majku (24) ispitalo je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu jer je 5. lipnja privedena u Novom Jelkovcu zbog zlostavljanja svoje dvogodišnje kćeri. Sumnjiči je se da je od rujna 2015. sve do privođenja u lipnju, svoje dijete tukla, verbalno zlostavljala, ostavljala bez nadzora, te da nije vodila brigu o djetetovim osnovnim prehrambenim i higijenskim potrebama.

Višegodišnje zlostavljanje djeteta kulminiralo je incidentom do kojeg je došlo 5. lipnja. Svjedokinja Kornelija Janđel kazala je da je majka tog dana oko 23 sata zaprijetila da će kćer baciti pod auto. Janđel je odmah pozvala policiju.

Kada je majka ugledala policiju počela je sebe i dijete udarati šakom po glavi, te je prijetila da će kćer baciti na pod ako joj se policijski službenici približe. To, nažalost, nisu bile prazne prijetnje jer se majka, s djetetom u naručju, bacila na zid i ozlijedila djevojčicu, što potvrđuje i Općinsko državno odvjetništvo.

Majci je određen jednomjesečni istražni pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, piše Jutarnji.

>>> (POTRESAN VIDEO)Nasred ulice majka tukla dvogodišnju djevojčicu: ‘Ubit ću te! Hoćeš sad da te pod auto bacim?’

>>> Zlostavljana dvogodišnjakinja iz Jelkovca smještena u udomiteljsku obitelj

 


Komentari