I TO OPET U DUBRAVI! Još jedan zaraženi Zagrepčanin uhvaćen na tehničkom pregledu, završio na kriminalističkom istraživanju

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Korona je korona, ali tehnički je – bitan. Ipak, mladić (23) iz Dubrave zbog toga se itekako opekao. Naime, zagrebačka policija je nad njime završila kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Širenje i prenošenje zarazne bolesti”.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni 27. travnja u jutarnjim satima došao u stanicu za tehnički pregled vozila na području Dubrave, iako mu je epidemiolog odredio mjeru liječenja u kući na adresi prebivališta.

Na taj je način osobe s kojima je bio u kontaktu doveo u opasnost od širenja zarazne bolesti, javlja policija.

Inače, ovo nije prvi takav slušaj, a zanimljivo je i da je najviše zaraženih na tehničkom uhvaćeno upravo u Dubravi. Zagrebačka policija tako je prije dva tjedna prijavila 50-godišnjaka koji je 1. travnja došao u stanicu za tehnički pregled u Dubravi, iako mu je bilo određeno kućno liječenje zbog covida-19.

Isto je prije dva tjedna prošao i 42-godišnjak, koji se u stanicu za tehnički pregled u Dubravu uputio u poslijepodnevnim satima kako bi riješio poslove vezane za svoje vozilo čime je doveo u opasnost od širenja bolesti osobe s kojima je bio u kontaktu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, dodala je policija.

 


Komentari