I LOPOVE POGAĐA INFLACIJA: Muškarac (29) upadao u kuće pa krao – ŠEĆER

Foto: Ilustracija/Pixabay

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje da je počinio četiri kaznena djela „Teška krađa“, od čega dva u pokušaju, javljaju iz policije.

Sumnjaju naime da je osumnjičenik između 19. i 24. rujna 2021. godine došao do kuće u Martinskoj ulici u Dugom Selu gdje je razbio staklenu stjenku ulaznih vrata pa iz kuhinje ukrao 20 kilograma šećera.

Također, sumnja se da je 17. listopada 2020. godine između 16.30 i 19 sati došao do kuće Marijanskoj ulici u Dugom Selu te zavlačenjem podesnog alata provalio kroz prozor. Nakon što je ušao u kuću, sumnja se, iz spavaće sobe na katu otuđio je nakit s kojim se dao u bijeg. Provalio je kasnije i u kući u Kozinskoj ulici u mjestu Kozinščak no tamo je samo ispremetao stvari, ne otuđivši ništa. Isti princip ponovio je i nakon pet dana provalivši u kuću u Kopčevečkoj ulici u mjestu Kopčevec.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podneseno posebno izvješće, zaključuju iz policije.

Komentari