HOROR U TRAMVAJU: Na Savskoj uhićen naoružani muškarac!

policija
Foto: MUP/ilustracija

Možemo pretpostaviti kako je riječ o dojavi jer samo tako su mogli organizirati ovakvo presretanje, a muškaraca je vjerojatno prijavio netko iz tramvaja za vrijeme vožnje. No, detalji još nisu pozati, a više informacija znat će se kasnije.

Policija je u utorak u jutarnjim satima privela muškarca na Savskoj cesti, preko puta Ciboninog tornja. Svjedoci su kazali kako se muškarac mirno vozio u tramvaju broj četiri, a onda su na stanici preko puta Cibone, policajci ušli u tramvaj i odvezli ga navodno u zdravstvenu ustanovu, prenosi 24sata.

Kako tvrde, izvukli su ga iz vozila i na silu mu skinuli kaput, a potom ga ugurali u policijsko vozilo i odvezli u postaju. Sumnjaju kako je ispod kaputa nosio noževe, a navodno je riječ o bivšem policajcu, prenosi večernji.hr

Dio savske bio je blokiran, a policija je izvršila intervenciju s tri kombija i pet automobila. Možemo pretpostaviti kako je riječ o dojavi jer samo tako su mogli organizirati ovakvo presretanje, a muškaraca je vjerojatno prijavio netko iz tramvaja za vrijeme vožnje. No, detalji još nisu poznati, a više informacija znat će se kasnije.

 


Komentari