HOROR U GOSPIĆU! Predao se napadač, policija objavila detalje incidenta od prošlog tjedna

Policija (Foto: Denis Jerkovic / CROPIX)

Pronađen je i uhićen muškarac (36) za kojim je u ponedjeljak navečer trajala policijska potraga zbog sumnje da je oko 17.15 sati nožem teško ozlijedio dvoje ljudi.

Policija je kasno na večer izvijestila da je “pod nadzorom osumnjičenik koji se dovodi u vezu s napadom na dvije osobe u Gospiću”, te da slijedi kriminalističko istraživanje.

Policija je također oko ponoći potvrdila da je 27-godišnjakinja s teškim tjelesnim ozljedama i dalje u Općoj bolnici u Gospiću, a da je muškarac (21) zbog težina ozljeda više ubodnih rana premješten u zadarsku bolnicu.

Prema riječima ravnateljice bolnice Sandre Čubelić oboje imaju višestruke ubodne rane u predjelu vitalnih organa, prsišta i trbuha, te su oboje životno ugroženi.

Glasnogovornica Policijske uprave u Gospiću Maje Brozičević rekla je ranije tijekom večeri da je policija 36-godišnjeg napadača prošlog tjedna kazneno prijavila za “oduzimanja slobode i prijetnje prema istoj ženskoj osobi”, ali da je pušten na slobodu uz mjeru opreza ‘zabrane približavanja ženskoj osobi na udaljenost od 50 metara’.


Komentari