HOROR U DVORIŠTU ŠKOLE: Učenici na odmoru PRONAŠLI KOSTUR

policija
Foto: MUP/ilustracija

Učenici zagrebačke OŠ Jordanovac pronašli su kostur u školskom dvorištu. Preplašeni, odmah su rekli učiteljici, koja je ostala u šoku. Ravnatelj je nazvao policiju…

U dvorištu zagrebačke Osnovne škole Jordanovac djeca su u ponedjeljak oko 11.40 sati našla ljudski kostur. Majka opisuje za 24 sata kako se unutar školskog dvorišta nalazi veliki vrt i voćnjak. Kostur je bio u dijelovima, a glava mu je odvojena od ostatka trupa. Preplašena djeca otrčala su učiteljici koja je ostala u šoku kad su joj opisala što su pronašla. Ona je odmah o svemu obavijestila ravnatelja.
– Djeca su se igrala i pod lišćem ugledala kostur. Uplašila su se. Nakon što me je učiteljica obavijestila da su učenici našli truplo, odmah sam nazvao policiju – rekao nam je u utorak ravnatelj Davor Krnjeta.

Majka 15-godišnjeg dječaka, koji se zatekao u školskom dvorištu, kaže da je kostur našao učenik osmog razreda na dijelu koji se nalazi između bolnice Rebro i bolnice Jordanovac, a u naselju ga nazivaju ga Crni putić.

Po dolasku policije cijelo područje je izolirano trakom, a djeca su udaljena. Iz policije je potvrđeno da su u šumi kraj Osnovne škole Jordanovac pronašli truplo nepoznatog muškarca koje su prevezli u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Tamo će napraviti obdukciju kojom se nadaju kako će otkriti identitet i okolnosti smrti pronađenog muškarca.


Komentari