HOROR NA AUTOCESTI: U požaru osobnog automobila poginule dvije osobe!

Facebook/DVD Popovača

Jučer, 3. travnja oko 23.27 sati,  na 77 km + 700 m autoceste A3 u smjeru Zagreba, prije odmorišta Križ, osobni automobil marke BMW 320, slovenskih nacionalnih znaka u kojem su se nalazili bosanskohercegovački državljani (29,30) iz zasad neutvrđenog razloga je u zanošenju skrenuo udesno preko desne prometne trake i naletio na metalnu zaštitnu ogradu i meki teren sa sjeverne strane kolnika.

Facebook/DVD Popovača

Pri tome je automobil, u rotaciji preko krova, pao na meki teren gdje se nekontrolirano nastavio kretati, prešao preko odvodnog kanala i naletio na žičanu zaštitnu ogradu, pri čemu su obje osobe ispale iz vozila. Nakon toga vozilo se zapalilo i u potpunosti izgorjelo.

Facebook/DVD Popovača

U prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije muške osobe starosti 29 i 30 godina, a tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Promet autocestom odvijao se otežano, bez zastoja uz regulaciju prometa. Ovaj nesretni događaj komentirali su i vatrogasci DVD-a Popovača na svojoj Facebook stranici.

Facebook/DVD Popovača

”Intervencija 3.4.2019.
Dojava u 23:31h
Požar osobnog automobila na autocesti prema Križu. Izlazak u 23:35h sa 6 vatrogasaca i navalnim vozilom. Dolaskom na mjesto intervencije zatičemo hitnu pomoć te djelatnike autocesta. Radi se o prometnoj nesreći gdje je auto sletio van autoceste i zapalio se. Dvije osobe su poginule. Osobe su od siline udarca ispale iz vozila. Vozilo je bilo u razbuktaloj fazi te jednim navalnim vitlom započinjemo gašenje i hlađenje vozila. Vatrogasci nakon gašenja vozila pomažu policiji i hitnoj pomoći pretražiti područje nesreće za jos mogućih stradalih osoba dok policija nije dobila dojavu kako su na graničnom prijelazu u autu bile samo dvije osobe. Osobe su strani državljani. Povratak u postrojbu u 1:00h.”

 


Komentari