HOĆE LI ISTRAŽITELJI DOBITI KONAČNE ODGOVORE? Svekrva Jelene Marjanović jutros se sama prijavila u policiju

Jelena Krsmanović
Instagram

Svekrva ubijene pjevačice Jelene Krsmanović, Zorica Marjanović otišla je danas dobrovoljno u lokalnu policijsku postaju. 

Iako obitelj Zorice Marjanović očekuje da se Jelenina svekrva kući vrati odmah nakon razgovora, ona je u policiju jutros otišla dobrovoljno, i to u pratnji svoga supruga Vladimira Marjanovića. Nakon što je ispitala sve svjedoke, policija očigledno ponavlja istragu i ponovo preispituje njihove izjave, iako nije jasno što točno žele od njih doznati. 

Grand Novogodisnje veselje.*TV Prva*

A photo posted by Jelena Krsmanović (@jecakrsmanovic) on

Istraga traje, a novih rezultata nema

Nakon što je nekoliko puta ispitala njezinog muža, Zorana Marjanovića, policija je opet ispitala i članove cijele njegove obitelji, uključujući i brata Miloša. Međutim, nije došla do nikakvih novih saznanja, a jedino su se obdukcijom uspostavile okolnosti ubojstva.

Podsjećamo, policija je u prethodnoj istrazi uspjela dokazati kako je umrla od posljedica udarca tupim predmetom, najvjerojatnije čekićem. Isto tako, obdukcija je pokazala kako pjevačica nije bila seksualno zlostavljana te da je ispod noktiju imala tragove borbe. Neki mediji pišu o tome da je Jelena Marjanović poznavala ubojicu, a da je on imao i pomagača. Također se vjeruje da je ubojstvo mlade pjevačice zasigurno unaprijed pripremljeno, ako ne i naručeno, piše alo.rs. 

>>>ŠOKANTAN OBRAT U ISTRAZI: Suprug Jelene Krsmanović pušten iz zatvora, ona poznavala svog ubojicu?

>>>POLICIJA NA TRAGU UBOJICE JELENE KRSMANOVIĆ: Svekar pao na poligrafu, postoji mogućnost da je ubijena u kući (FOTO)


Komentari