GROZAN DOČEK Dok je feštala, policija ju nazvala da joj je izgorio auto! Kupila ga na kredit u travnju, sad može s njim na otpad

Foto: 24sata

Da doček Nove godine nije uvijek zabava i opuštanje, na svojoj je koži osjetila čitateljica 24sata.

Spremila se i otišla na doček. a nakon nekog vremena nazvala ju je policija uz riječi:

“Gospođo, izgorio vam je automobil”.

“Bila sam u stanu slavila Novu Godinu kod prijateljice kad me nazvala policija. Pitali su me jesam li na toj i toj adresi, rekla sam da jesam. Nije mi na kraj pameti bilo da me zovu kako bi mi rekli da mi je izgorio auto. Kad sam izašla policija je već bila na ulici. Vatrogasci su došli oko 20:45. Ugasili auto, a dok su čekali vatrogasce susjedi su gasili protupožarnim aparatima iz zgrada” rekla je čitateljica te izrazila sumnju da je riječ o nepažnji prilikom korištenja pirotehnike.

Auto koji je u travnju kupila na kredit sad može odvesti na otpad. Nada se da će netko imati više informacija, kako bi joj osiguranje dalo bar dio novaca.

Parkirala je na toj adresi u Svetoj Klari u Novom Zagrebu oko 18h, a oko 20.20h je planuo.

Vjerojatno će tražiti da se ponovno pregledaju kamere. Jer kako kaže, policija je gledala kamere, ali nisu vidjeli ništa. Prednja kamera ne obuhvaća prostor kod mog auta, a stražnja prikazuje kako tri dječaka trče od smjera njenog auta.

“Policija je rekla da je mutno, ali ja snimak nisam vidjela” rekla je čitateljica.

Iz policije su rekli kako je uzrok požara vjerojatno kvar električnih instalacija.


Komentari