Grobari napali obitelj s djetetom pa se priključili i Bad Blue Boysi!

ILUSTRACIJA: Screenshot Facebook

Najmanje dvije osobe su ozlijeđene u najnovijem fizičkom sukobu koji se dogodio večeras u vukovarskoj četvrti Borovo naselje, a prema riječima glasnogovornika PU Vukovarsko – srijemske Krunoslava Živkovića do sukoba je došlo oko 19 sati, poslije kojega su ozlijeđene osobe. Još se ne zna jesu li lakše ili teže ozlijeđeni, a prevezene u Opću županijsku bolnicu Vinkovci, piše Večernji.

“Prema za sada dostupnim informacijama sukobili su se pripadnici navijačkih skupina BBB i Grobari u blizini jednoga ugostiteljskog objekta u Vukovaru. Nekoliko njih smo priveli, a u potrazi smo i za drugim sudionicima ovoga sukoba. Trenutno ne znamo radi li se o dogovorenoj tuči ili je netko nekoga napao kao niti jesu li korištena nekakva pomagala”, rekao je Živković dodajući tome kako je policija brzo reagirala te spriječila veći broj ozlijeđenih.

Rekao je i kako je policija bila spremna na razne mogućnosti, a s obzirom da im je poznato kako se tijekom vikenda u Vukovaru organizira turnir u organizaciji BBB-a. Upravo radi toga ovih dana u Vukovaru je bilo pojačano prisustvo policije. O ozbiljnosti današnjeg sukoba govori i to da je na mjestu događaja bilo 5-6 policijskih vozila kao i interventna policija, a Živković je najavio kako će o svemu izvijestiti uskoro i javnost.

“Bilo je strašno. Tuklo je se njih 20-ak. Imali su i palice i baklje. Neki su bili svi krvavi i ležali, rekla nam je jedna od očevidaca tučnjave. Ovo je inače nastavak ranijih navijačkih sukoba u Vukovaru. Posljednji u nizu dogodio se prije nekoliko tjedana kada je skupina BBB-a na parkiralištu nekadašnjeg Hotela Dunav napala dva mladića srpske nacionalnosti. Tada je nekoliko njih, a nakon što se pojavio snimak tučnjave u medijima, i privedeno”.

Komentari