GRADONAČELNICA SAMOBORA ZGROŽENA Oglasila se o incidentu uoči Adventa: ‘Ovo je mladež koja u životu nije stekla ništa’

Foto: Facebook

Tužna fotografija stiže iz Samobora gdje je jedan mladić potrgao lampice koje su dio Adventa tog gradića nadomak Zagreba.

Fotografiju incidenta podijelila je gradonačelnica Samobora Petra Škrobot, a njen status prenosimo u cijelosti:

“Nažalost, ovo je slika Samobora kojeg se sramim i kojim sam zgrožena. Ovo nije mladež koja je primjer naše budućnosti, ovo je mladež koja u životu nije stekla ništa te jedino što može i zna je uništavati tuđe.

Izgleda da novo klizalište i blagdansko uređenje grada nekima toliko smeta da se odlučuju na drastične korake poput ovako divljačkog trganja i uništavanja lampica”.

S obzirom na video snimku samog uništavanja koja postoji i počinjenu materijalnu štetu, navedeni događaj je prijavljen policiji.

Baš kao i Zagreb, Samobor također večeras otvara svoj Advent, a pored brojnih najavljenih glazbenika samo otvorenje svojim će koncertom otvoriti Giuliano. Ovogodišnje izdanje samoborskog Adventa najavljen je kao “posebna, čarobna zimska priča s romantičnom atmosferom koja će vladati cijelim gradom”. Najavljeni su koncerti, predstave i skrivena mjesta s imelama za zaljubljene parove.

„Oduvijek vjerujem da je Samobor grad pun neiskorištenih potencijala. U kampanji sam naglašavala kako ću fokus staviti na razvoj turizma, turističkih manifestacija te bolje pozicioniranje Samobora općenito. Upravo realizacija prvog proširenog koncepta Adventa u Samoboru i to na novim lokacijama pokazuje smjer u kojem želimo ići. Posjetite nas i uživajte u najradosnijem Adventu“, prenijela je službena stranica Adventa riječi samoborske gradonačelnice.

Komentari