GRAĐANI, OPREZ! Muškarci se predstavljaju kao djelatnici HEP-a kako bi ušli u stanove

Foto: Facebook

Pazite koga puštate u kuću ili stan!

Prevaranti nikada ne spavaju, ne smetaju im ni pasje vrućine ni zimske temperature ispod ništice. Sudeći po objavi u Facebook grupi Za kaj? Za Kajzericu, sada su se namjerili na taj kvart. Kako kaže autor objave, jedan od muškaraca sjedi u autu, a drugi zvoni ljudima na vrata.

Dvojica muškaraca predstavljaju se kao djelatnici HEP-a i govore kako su došli pogledati brojila kako bi ih ljudi pustili u domove.

Facebook
Facebook

U objavi stoji i da je HEP kontaktiran, te da nitko nije dežuran u tom kvartu. Kontaktirali smo ih i mi, te dobili iste informacije, nitko od djelatnika nije na terenu na Kajzerici. Ovim putem apeliramo na građane da paze kome otvaraju vrata i koga puštaju u kuću ili stan. Posebno treba upozoriti straije osobe jer često su upravo oni mete prevaranata.

Na službenim stranicama PUZ-a stoje i vijesti o dvije prevare koje su se dogodile 3. siječnja, jedna u Odri, a druga u Trnju. U oba slučaja prevaranti su se predstavili kao djelatnici javnih poduzeća, a na obje lokacije opljačkani su umirovljenici.


Komentari