GRAĐANI OPREZ! KRADU I NOĆU I DANJU: Ne biraju plijen, uzimaju se sve što se može prodati

(FOTO. Pixabay

Godišnji odmori su pri kraju, veći provalnici i dalje ne miruju.

Tako je Policijska uprava zagrebačka zabilježila više provalana različitim lokacijama diljem grada. plijen je raznovrstan, krade se sve – od umjetnina do radnog alata.

Između 30. i 31. kolovoza u vremenskom razmaku od 12 do 23.30 sati, u Centru, Ulica baruna Trenka, nepoznati je počinitelj provalio u stan i odnio umjetnine oštetivši 63-godišnjaka za više tisuća kuna.

Također je, 31. kolovoza između 13 i 15.35 sati, u Novom Zagrebu, Ulica Karela Zahradnika, nepoznati  počinitelj provalio u stan 41-godišnjaka i otuđio nakit i drugo. Materijalna šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

Ne libe se ući ni u poslovne prostore

Između 29. i 31. kolovoza u periodu od 14.30 i 7.45 sati, na Črnomercu, Poljačka ulica, nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća sa sjedištem u Zagrebu i otuđio razni alat i odjevne predmete. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna.

Još jedan takav scenarij se digrao se između 26. i 31. kolovoza od, na Peščenici, III. Resnik. Nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća sa sjedištem u Sesvetama i otuđio više dijelova klima uređaja i drugo. Materijalna šteta je nekoliko stotina tisuća kuna.


Komentari