GLEDAO JE SMRTI U OČI I POBIJEDIO! U prolaznika Paška zabio se BMW: ‘Malo me boli koljeno, bio sam zbunjen’

Photo: Screenshot

Nesvakidašnja prometna nesreća ozbiljno je uplašila stanare Dubrave, a jedan od njih, prolaznik Paško Krstić u ponedjeljak je umalo je završio u bolnici, ni kriv ni dužan! Oko 14.30 sati vozač Audija jurio je Avenijom Dubrava, no u jednom je trenutku izgubio kontrolu pa pokosio šest parkiranih automobila.

Kao što se može vidjeti na snimci prolaznik Paško je hodao nogostupom, a u jednom trenutku u njega se zabio parkirani BMW. No, srećom, udar nije završio kobno.

“Sve je u redu, malo me samo koljeno boli. Bio sam zbunjen, pa nisam vidio ni čovjeka koji je hodao iza mene. Hitna me pregledala kada su stigli i rekli su mi da nema nikakvog loma”, rekao je Krstić za 24sata i dodao da ga još uvijek boli noga.

Podsjećamo, u nesreći je sudjelovalo najmanje šest vozila, a svjedok Ivan Š. opisao nam je kako je nemili prizor izgledao.

“Prvo sam čuo glasan zvuk sumanute jurnjave, a onda kada sam se okrenuo pogled, zastao mi je dah. Odmah mi je bilo jasno da ovo nikako neće dobro završiti”, rekao nam je Ivan Š. koji se u trenutku katastrofalne nesreće vraćao iz trgovine.

“Torba mi je pala iz ruku i doslovno sam od šoka pao na tlo, iako sam bio na 200-tinjak metara od lokacije gdje se Audi zaletjeo u prvi automobil”, dodaje ovaj stanar Dubrave.

“Skoro mi je srce stalo od te kombinacije zvuka i prizora. Bio sam uvjeren da je vozač mrtav. Evo, još uvijek mi se tresu ruke koliko je to grozno izgledalo. Pa što se događa s ljudima danas”, zaključuje Ivan Š.


Komentari