(FOTO) Zagrebačka policija moli za pomoć! Tragaju za dvojicom mladića: Prepoznajete li osobe s fotografije?

Izvor: PUZ

Zagrebačka policija u potrazi je za dvojicom mladića za koje pretpostavljaju da raspolažu saznanjima o napadu koji se dogodio prošle srijede, 10. ožujka.

Tada je oko 19.15 sati u Draškovićevoj ulici, 52-godišnjak verbalno napao tri nepoznate mlađe muške osobe kojom prilikom ga je jedna od njih udarila pri čemu je pao i teško se ozlijedio.

Opis mladića za kojima se traga:

Prvi nepoznati muškarac je starosti 20 do 25 godina, visine oko 175-185 cm, srednje tjelesne građe, sive kraće kose, obrijan, bio je odjeven u crnu jaknu, plavu majicu, crni donji dio trenirke dok je na nogama nosio svijetle tenisice.

Izvor: PUZ
Izvor: PUZ
Izvor: PUZ
Izvor: PUZ

Drugi nepoznati muškarac je starosti oko 25 do 30 godina, visine 180-190 cm, srednje tjelesne građe, duže tamnije brade, a bio je odjeven u crnu jaknu, tamni donji dio trenirke, nosio je svijetle tenisice dok je na glavi imao zimsku kapu.

“Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]“, priopćili su iz policije.

Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.


Komentari