(FOTO) VELIKA AKCIJA ZAGREBAČKE POLICIJE: Pronađena velika količina marihuane!

FOTO: MUP

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 52-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu je podnijeta kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Policijski službenici kroz svoj rad posumnjali su u moguće počinjenje kaznenog djela osumnjičenog pa su tako pretragom kuće na području Susedgrada kojom se on koristi, kao što su i očekivali, pronašli improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka i zasađenih 84 komada stabljika konoplje, visine od oko 50 do 180 cm, a ujedno i 9607 grama konoplje tipa droga marihuana, pakirane u šest vreća.

U pronađenom laboratoriju, uz pomoć umjetnog osvjetljenja ventilacije i filtracije zraka stvorio je uvjete za umjetni uzgoj navedenih biljaka. Po njihovom sazrijevanju ih je, sumnja se, sušio, usitnjavao i vagao, a što je potvrđeno i pronalaskom dvije digitalne vage za precizno mjerenje, aparatom za vakumiranje te vrećicama za pakiranje droge.


Komentari

loading...
-->