(FOTO) Uhvatili ga zbog ‘brda’ droge, a kad su mu upali u podrum u Sesvetama, policajce dočekalo još jedno iznenađenje

Ilustracija: Goran Stanzl/PIXSELL/Ilustracija

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje da je radio i prodavao droge. Utvrdili su da je osumnjičeni mladić nabavljao veće količine kokaina i marihuane, skrivao, vagao i prepakiravao u kući u Sesvetama, a nakon čega ju je prodavao po gradu.

Početkom svibnja ove godine u večernjim satima na području Zagreba u Dugoselskoj ulici, policajcima je mladić bio sumnjiv pa su, na kraju krajeva, kod njega i našli 102 grama marihuane i 29,2 grama kokaina, sve upakirano u više vrećica, a imao je sa sobom i digitalnu vagu.

Nakon što je policija dobila sudski nalog, obavljena je pretraga njegovog doma i prostora u Sesvetama kojim se koristi. Pronađeno je još 42,18 grama marihuane, digitalna vaga, kao i 5,27 grama nečega, za sada nepoznatog kemijskog sastava.

Foto: MUP
Foto: MUP

Od osumnjičenog 23-godišnjaka sve to, oduzeto mu je i novac za koji policija sumnja da je zaradio preprodajom droge. Također, policajci su ušli i u podrum mladića, pa tamo našli torbu u kojoj se nalazilo 180 komada streljiva, tri spremnika za automatsku pušku u kojima se nalazilo ukupno 89 komada streljiva, dvije kartonske kutije svaka ispunjena sa po 15 komada streljiva, plastična vrećica u kojoj se nalazilo 124 komada streljiva, zatim 29 komada različitog streljiva i 16 lovačkih patrona, improvizirani pištolj, osam upaljača za protupješačku antimagnetnu minu, dva tijela bombe bez upaljača i jedna improvizirana eksplozivna naprava.

Foto: MUP
Foto: MUP

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je 23-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: MUP


Komentari