(FOTO) UHIĆEN EL CHAPO SA SAVICE! Policija mu upala u kuću, uhvaćen je s hrpom droge i oružjem

Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Ovaj El Chapo iz zagrebačkog kvarta Savica nabavljao veće količine amfetamina, kokaina, marihuane i droge MDMA. Svu je tu drogu potom skrivao, vagao i prepakiravao u svojoj kući na Savici.

Nakon toga je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao. Obavljenom pretragom njegove kuće policijski službenici pronašli su ukupno 2703,3 grama droge amfetamina pakiranog u četiri plastične vrećice, ukupno 19,5 grama kokaina pakiranog u tri plastične vrećice, ukupno 217,3 grama marihuane pakirane u četiri omota te ukupno 19 komada tableta droge MDMA.

Našli su policajci kod 32-godišnjaka i tri digitalne vage za precizno mjerenje mase s tragovima droge, predmete za pakiranje droge te novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge. Također, prilikom pretrage, policajci pronašli su plinski revolver i zračnu pušku zbog čega je 32-godišnjaku izdan Obvezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 72. st. 1. t. 7. Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je muškarac sa Savice predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: MUP
Foto: MUP
Foto: MUP

Komentari