(FOTO) Studentica u potrazi za obijesnim vozačem koji joj je uništio auto: ‘Pobjegao je brzinom minimalno 180 km/h u smjeru Bregane’

Foto: Facebook

Ono što je trebao biti običan izlazak u kino, za četiri se studentice pretvorilo u noćnu moru. Ivana Kos putem društvenih mreža zamolila je ljude za pomoć kako bi pronašla neopreznog vozača zbog kojeg mora platiti veliku štetu za popravak auta, a do veće tragedije nije došlo zahvaljujući njezinoj brzoj reakciji i pukoj sreći.

“Noćas oko 23.30 sati vraćamo se frendice i ja iz kina (Arena Centar). Sve normalno, dok u jednom trenutku nakon odmorišta Plitvice ne osjetimo udarac u moj auto i guljenje istog, u drugom trenutku šok, treći trenutak pokušavamo zapamtiti registracije i vozilo”, napisala je Ivana.

“Naravno od šoka nismo uspjele zapamtiti registraciju, a auto je pobjegao brzinom minimalno 180 km/h u smjeru Bregane, postoji mogućnost da je i izašao na izlazu Sveta Nedjelja. Policija je pozvana i napravljen je zapisnik te su pronašli nekoliko vozila koji odgovaraju našem opisu”, otkrila je što se kasnije dogodilo.

U nastavku je napisala o kojem se autu radi i specifikacije koje je zapamtila s ciljem pronalaska vozača.

“Ako poznajte nekoga tko vozi Toyotu Hilux srebrne/svjetlo sive boje otprilike 2007. godina sa zatvorenom kabinom, velikom naljepnicom TOYOTA na stražnjoj strani u plavoj boji, molim vas da mi javite. Neki od brojeva koje smo vidjele na tablici su bili 8670, ali to ne možemo sa sigurnošću tvrditi. Nisam sigurna niti oko brojeva niti oko redoslijeda, bilo je Zg i zadnja slova bih rekla da je prvo bilo F”, otkrila je Ivana, a kako imate nekih saznanja možete ju kontaktirati putem društvenih mreža ili javiti policiji.

Poslala je i poruku obijesnom vozaču.

“Također ako se i ne uspije naći krivac, njemu želim poručiti da su milimetri igrali ulogu isto tako i moja reakcija hoće li nas 4 cura od 20 godina izaći iz svega ovog žive glave. Za popravak od najmanje 1000 eura ću se ja kao student nekako snaći, ali ću barem mirne i ciste savjesti zaspati”, zaključila je.

Priložila je i fotografiju auta koji je udario njezin, kao i nastalu štetu:


Komentari