(FOTO) STRAVA NA ČRNOMERCU: Hodao oko zgrade s pištoljem, u stanu mu našli hrpu droge

Foto: PUZ

Policija je 7. lipnja na Črnomercu zatekla muškarca kako hoda oko zgrade s automatskim pištoljom te su ga svojom brzom reakcijom uspjeli svladati. Kod 49-godišnjaka pronašli su i pripadajuće streljivo te jedan metalan spremnik za pištolj, javljaju iz Policijske uprave zagrebačke.

Nedugo nakon toga, Županijski je sud u Zagrebu izdao nalog za pretragu stana osumnjičenog, gdje je pronađen metalni prigušivač za pištolj, dva metalna spremnika za pištolj te velike količine raznovrsnog streljiva pakiranog u kartonske kutije.

Foto: PUZ

No, ovoj stravičnoj priči nema kraja, pa je policija tako u njegovom iznajmljenom stanu na Črnomercu pronašla i gotovo dva kilograma amfetamina te više od 150 grama kokaina koje je 49-godišnjak preprodavao. Navodi se da je pronađena i digitalna vaga, aparat za vakumiranje te više mobilnih telefona.

Foto: PUZ
Foto: PUZ

“Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu”, kažu iz Policijske uprave zagrebačka.

 


Komentari