(FOTO) Detalji stravične tragedije u Novom Zagrebu: Tijelo žene bilo je zamotano u tepih

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Zagrebačka policija u subotu oko 7.30 sati pronašla je tijelo ženske osobe u Zemljakovoj ulici u Novom Zagrebu, javlja Jutarnji list.

Stanari ulice za Jutarnji su ispričali da se čula svađa muškaraca i vrisak žene. Jedna je stanarka rekla da se čula buka iz prizemlja zgrade.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

“Tresem se od šoka! Mlađa ženska osoba crne kose zamotana u tepih bila je odbačena poput životinje na stepenicama prema podrumu. Glava joj je bila prema dolje, a noge prema gore. Netko ju je očito bacio i pobjegao. Osobno buku nisam nikakvu čuo, nego me probudio susjed koji je po stubištu zvonio u potrazi za ključem od podruma radi policijskog očevida”, otkriva za Jutarnji stanar ulaza u kojem je pronađeno beživotno tijelo žene.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Policijski očevid kriminalisti su iz podrumskog dijela zgrade preselili na predio ispred ulaza gdje su iznijeli tijelo preminule ženske osobe.

“Skinuli su s nje svu robu i odnijeli valjda na vještačenje. Ostala je u donjem rublju i čarapama. Na tijelu navodno nema vidljivih ozljeda pa se pretpostavlja kako je možda žena umrla na neki drugi način negdje te su se prijatelji uplašili i odlučili riješiti leša. Strašno i bešćutno kuda ide ovaj svijet” ogorčeno će stanarka Zemljakove.


Foto: Damir Krajac / CROPIX

Prostor gdje je djevojka pronađena, otkrivaju susjedi ulaza, je podrum koji je tijekom Domovinskog rata služio kao sklonište.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Očevid je u tijeku, kako bi se utvrdile sve okolnosti smrti.

Komentari

loading...