(FOTO) RAZUZDANI SVATOVI U SESVETAMA: Plavim BMW-om sjekao trake, driftao netom prije raskrižja, policija odbija prijavu?

Foto: Ilustracija/Pixabay

Muškarca koji je upravljao plavim BMW-om na pročelju svadbene kolone, jedna Sesvećanka prijavila je policiji, kako javlja 24 sata, jer je na samom raskrižju divljao vozilom i palio gume.

Na snimci koju posjeduje 24 sata, vidljivo je kako se muškarac vozilom odvozi do raskrižja, radi jedan krug, a onda nastavlja raditi drugi, paleći gume i ostavljajući bijeli dim iza sebe.

Sesvećanka koja ga je anonimno prijavila policiji putem Aplikacije za e-dojave sumnjivih događaja tvrdi kako je nakon dojave dobila upit o adresi, ali dok je na isti odgovorila, prijava je navodno već bila odbijena. Iz policije govore kako slučaj provjeravaju.

Foto: Screenshot

Opasno ponašanje

Inače, kako svjedoči ova žena, plavi BMW je vozio preko dvije trake, a automobili koji su mu dolazili u susret su mu trubili jer od njega nisu mogli proći. S druge strane, govori žena koja ga je pokušala prijaviti policiji, svojim ponašanjem ugrožavao je sve sudionike u prometu.

Foto: Screenshot


Komentari