(FOTO) Prestrašno: Usred bijela dana dobila kamen u glavu na Knežiji pa završila na šivanju u bolnici

U četvrtak 2. kolovoza u poslijepodnevnim satima na Knežiji, u Albaharijevoj ulici, na putu od posla do kuće stradala je 36-godišnja Zagrepčanka Petra Čular. Naime, na glavu joj je niotkud pao kamen, odnosno sumnja da ga je netko namjerno bacio jer drugog logičnog objašnjenja nema budući da je bio, kazala je Petra, veličine veće muške šake.

Na svom je profilu na Facebooku javno sa sugrađanima podijelila što se dogodilo. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

Ides s posla i hodas po kneziji ( tam radim) i ono padne prvi kamen i pogledam u hodu i nastavim dalje pol koraka i bum drugi kamen i bas meni na glavu velicine vece muske sake…odjednom krv panika, sta se desilo???? Zene iz poste trce daju mi ubruse i uvode u postu i daju vode….ostajem bez zraka od soka…na cesti i kombinirke…radi se o ulici Albaharijeva…djelatnice zovu hitnu i policiju…hitna dolazi prva i voze me u bolnicu….ranu nevidim al samo mi mjenjaju ubruse…sve puno krvi…gospodja koja je bila u posti mi kupi stvari po cesti…brzo brise krv s vrecice koju sam nosila..( kao nevidim). Odvozi me hitna….

Petra je Zagrepčane zamolila da podijele status jer je, dodaje, to moglo biti malo dijete pa da građani budu što oprezniji. Nada se, kaže, da će pronaći počinitelja.

molim vas podjelite status svima…gospodin koji je sve vidio je otisao prije policije kao zuri zeni….nadam se naci pocinitelja…moglo je to biti necije djete…mogla sam jos pola koraka napraviti i vise me nebi bilo. Znaci Albaharijeva di je posta tocno uz bankomate poste….jos se vide tragovi krvi….saljite dalje da se ovakvo zlo nebi ponovilo i nedaj Boze da nekog ubiju.

Zahvaljujem djelatnici poste koja je bila prisebna iako se jako boji krvi a svim ostalima koji su gledali predlazem da djeluju a ne da bijeze. Hvala svima koji ce ovo podjelit i mozda sprijecit da se ovo ponovi, napisala je Petra u objavi.


Komentari