(FOTO) Prepoznajete li ih? Zagrepčanka traga za dvojicom lopova

FOTO: Facebook

Sutra to možda bude vaš bicikl.

U Zagrebu krađa bicikala nije rijetkost, pa se tako lopovi usred bijela dana besramno i nonšalantno odvezu na biciklima. Nova žrtva je građanka kojoj je prije manje od dva tjedna nasred ulice kraj kioska ukraden bicikl, stoga je objavila fotografije lopova, čime je upozorila građane da pripaze i pritom ih zamolila za pomoć.

Tko god prepozna ova dva uhodana ljepotana, koja su mi (a vjerovatno ne samo meni) ukrala bicikl Breezer Storm pred nosom usred bijelog dana u Ilici, pošteno NAGRAĐUJEM!

Kao što se vidi na fotografijama sa snimke, mangupi nonšalantno hodaju i vrebaju gradom dok ne uoče plijen. Kada ga uoče, u sekundi se udružuju i odnose nečiju vrijedno stečenu imovinu. Pa pitam se onda… da li je to način na koji ovakvi zarađuju? Da li je ovakve neljude potrebno štititi? 1.9. je to bio moj bicikl, prije toga možda vaš, a sutra to više neće biti samo bicikl. Možda se kod ovih lopina nalaze i vaši bicikli, jer ovo im sigurno nije prvi put. 

Dragi sugrađani, molim vas pogledajte njihova lica, možda ih prepoznate i molim vas podijelite jer ovo ne zaslužuje hodati ulicama nijednog grada!
Za informaciju koja će rezultirati povratom bicikla tamo gdje mu je mjesto, slijedi nagrada!!
Hvala svima od srca!” napisala je građanka.

Ako prepoznajete ovu dvojicu, Zagrepčanki se možete javiti u inbox ili nazvati policiju na 192 kojoj su lopovi prijavljeni. Inspektori su građanku čiji je bicikl ukraden zamolili da dijele svuda kako bi se eventualno raskrinkao lanac preprodaje.


Komentari