(FOTO) PLODNO TLO ZA DILERE: Uz glavice kupusa uzgajao marihuanu, biljka dosegnula i do dva metra!

Foto: PUZ

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ na području Male Bune, u blizini Velike Gorice.

Navode kako se naime sumnja da je osumnjičenik u cilju daljnje preprodaje nabavio i posjedovao opremu, materijal ili tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga, a potom proizvedenu drogu skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Male Bune te ju dalje prodavao na nezakonitom tržištu.

Podsjećaju naime da su policijski službenici iz Velike Gorice, 22. srpnja potvrdili svoju sumnju kad je na temelju naloga suda obavljena pretraga kuće osumnjičenog kojom prilikom je osumnjičeni iz kuće i vrta predao 12 stabljika konoplje tipa droge marihuana ukupne visine od 80 do 205 cm, jednu plastičnu vrećicu ispunjenu marihuanom ukupne mase 31,70 grama, vrećicu ispunjenu hašišom ukupne mase 8,70 grama, kao i opremu namijenjenu proizvodnji droge.

Foto: PUZ

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu, zaključuju.


Komentari