(FOTO) PAO DILER S TRNJA! Trgovao marihuanom, kokainom, hašišem, amfetaminom… Policajci kod njega našli ‘čudesa’

Foto: PUZ

“Pao” je još jedan zagrebački diler, ovog puta s Trnja. Naime, zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo “Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”.

Sumnja se kako je dilao veće količine kokaina, marihuane, amfetamina, MDMA, hašiša i psilocibina koje je skrivao, vagao i prepakiravao u svojoj kući na području Trnja, nakon čega je tako pripremljenu drogu prodavao.

Policija navodi i da se sumnja da je u ponedjeljak, 3. svibnja, oko 18.50 sati na svojoj adresi 37-godišnjem muškarcu prodao 1,3 grama kokaina pakiranog u plastičnu vrećicu.

Naime, sumnja se da je 3. svibnja 2021. godine oko 18.50 sati na svojoj kućnoj adresi, prema prethodnom dogovoru, 37-godišnjaku za neutvrđeni novčani iznos prodao ukupno 1,3 grama kokaina pakiranog u plastičnu vrećicu.

Obavljenom pretragom njegove kuće, policija je pronašla još 30,95 grama amfetamina pakiranog u pet plastičnih vrećica, 20 grama kokaina pakiranog u plastičnu vrećicu, 9,4 marihuane pakirane u četiri plastične vrećice, 8,2 grama hašiša pakiranog u četiri plastične vrećice, 28 tableta MDMA, 2,6 grama gljive psilocibin, 850 grama punila za miješanje s amfetaminom i kokainom, 405,8 grama praškaste materije za sada nepoznatog kemijskog sastava, dvije digitalne vage s tragovima droge, predmete za pakiranje droge i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Foto: PUZ

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari