(FOTO) ‘PALI’ DILERI U NOVAKIMA: Kad su policajci upali u stan, imali su što i vidjeti

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL, ilustracija

Policija je opet imala pune ruke posla s dilerima. Sudeći prema podacima, čini se da pojedinci laku zaradu pokušavaju pronaći u prodaji droge.

Tako su ovoga puta 25-godišnjak i 26-godišnjak završili u zatvoru zbog posjedovanja i prodaje velike količine raznih vrsta opijata u vrijednosti većoj od 50 tisuća kuna.

“Naime, sumnja se da su protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljali veće količine marihuane i kokaina koje su potom skrivali, vagali i prepakiravali u stanu na području Novaka, nakon čega su tako pripremljenu drogu preprodavali na ilegalnom tržištu. Policijski službenici svoju su sumnju potvrdili obavljenom pretragom stana u Novakima koji koriste osumnjičeni gdje je pronađeno ukupno 1 563 grama marihuane, 94 grama kokaina, dvije digitalne vage s tragovima droge te određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge”, stoji u izvješću Policijske uprave zagrebačke.

Zbog navedenog, 25-godišnjak je završio u pritvoru, a 26-godišnjak u zatvoru zbog prije počinjenog kaznenog djela. Kaznena prijava protiv oboje podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

1 euro = 7,53450 kuna
Foto: MUP
Foto: MUP
Foto: MUP


Komentari