(FOTO) ‘PALA’ OPASNA DILERICA S MEDVEŠČAKA: Policija joj u stanu pronašla leglo droge i hrpu novaca

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL(Ilustracija

Zagrepčanku (33) policija je neugodno iznenadila kada joj je pokucala na vrata. U svom stanu na Medveščaku skrivala je leglo droge zbog čega je osumnjičena za “neovlaštenu proizvodnju i promet drogama“.

Kako javlja policija, 33-godišnjakinja je nabavljala veće količine amfetamina, droge MDMA i konoplje tipa droga, koju je potom skrivala, miješala s punilima, vagala i prepakiravala. Sve je to radila u svom stanu, a tko je dobavljač, još je uvijek misterija.

Foto: PUZ
Foto: PUZ

Tijekom pretresa stana, zagrebački policajci pronašli su 71,7 grama amfetamina pakiranog u šest plastičnih paketa, oko 46,4 grama konoplje tipa droga pakirane u tri različita paketa, 51 komad tableta droge MDMA pakirane u pet paketića, oko 10,1 grama droge MDMA pakirane u dva plastična paketića, oko 11,85 grama punila za miješanje s drogom amfetamin pakiranog u četiri vrećice, dvije digitalne vage s tragovima droge i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Foto: PUZ

“Količina i raznovrsnost pronađene droge i digitalna vaga nedvojbeno ukazuju na činjenicu da je pronađena droga bila namijenjena za daljnju preprodaju”, kažu iz PUZ-a.

Komentari