(FOTO) Pala i ozlijedila se, a situaciju je spasio hitri i brižni djelatnik Hitne na motoru

photo: Patrik Macek/PIXSELL

Hitna pomoć na motoru uistinu je odličan potez, a u to smo se mogli uvjeriti danas.

Naime, djelatnik Hitne medicinske pomoći na motoru pružio je danas na Trgu bana Jelačica pomoć starijoj gospođi koja se ozlijedila prilikom pada.

16.05.2017., Zagreb - Djelatnik Hitne medicinske pomoci na motoru pruzio je danas na Trgu bana Jelacica pomoc starici koja se ozlijedila prilikom pada. Kroz guzvu u najstozem centru Zagreba do pacijentice se uspio probiti deset minuta prije vozila Hitne medicinske pomoci koje je zenu odvezlo u bolnicu. photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Kroz gužvu u najstrožem centru Zagreba do pacijentice se uspio probiti deset minuta prije vozila Hitne medicinske pomoći koje je ženu odvezlo u bolnicu.

16.05.2017., Zagreb - Djelatnik Hitne medicinske pomoci na motoru pruzio je danas na Trgu bana Jelacica pomoc starici koja se ozlijedila prilikom pada. Kroz guzvu u najstozem centru Zagreba do pacijentice se uspio probiti deset minuta prije vozila Hitne medicinske pomoci koje je zenu odvezlo u bolnicu. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Ljubazni i nesebični djelatnik gospođi je pomogao i  pri ulasku u vozilo. Zbog njega i ostalih koji savjesno i odgovorno obavljaju svoje dužnosti Zagreb je uistinu bolji i sigurniji grad.


Komentari