(FOTO) Otkriven identitet osumnjičenog za masakr u Splitu, mladić završio na psihijatrijskoj procjeni

Screenshot / Facebook

Nakon stravične likvidacije koja se jučer u popodnevnim dogodila u Splitu, mediji su doznali ime mladića koji je osumnjičen te uhićen za ovaj stravičan zločin. Prvo su objavljeni inicijali ubojice, no identitet mladića je ubrzo potvrđen.

Riječ je o Filipu Zavadlavu, mladom 25-godišnjem pomorcu, koji je uhićen u kasnim popodnevnim satima. Detalji i motivi trostrukog ubojstva bit će potvrđeni u danima koji slijede, a Zavadlav je nakon uhićenja odveden i na psihijatrijsku procjenu u KBC Split.

Naša je redakcija došla u posjed fotografije koja kruži kuloarima, a koja potvrđuje kako je Zavadlav završio na procjeni.

Foto: Društvene mreže

U tekstu koji je objavila Hina, objavljeno je kako se neslužbeno doznaje da je “u osvetnički pohod krenuo zato što su mu sada već nastradali mladići maltretirali brata zbog čega je reagirao pucnjavom”.

“Do travnja je bio na brodu”, prenijela je nešto kasnije Slobodna izjave svjedoka, “na kojem je proveo 14 mjeseci. Inače je živio uredno, sportaš je. Kad se vratio s broda, trojica ubijenih dolazila su mu doma prijetiti zbog navodnih dugova njegova srednjeg brata. U rujnu su mu čak prijetili i nožem, od tada je potpuno rastrojen”, prenose mediji.


Komentari