(FOTO) KAKAV POTHVAT U SESVETAMA! Jednu čitavu prostoriju koristio za uzgoj konoplje, biljkama osigurao najbolje moguće uvjete

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL(Ilustracija

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom za kojeg se sumnja da je u kući na području Sesveta uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti i ventilaciju stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio konoplju koju je po sazrijevanju sušio, prerađivao i vagao nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao.

“Policijski službenici su 27. srpnja 2021. godine obavili pretragu kuće u Sesvetama gdje je pronađena posebno prerađena prostorija u kojoj je uređajima za osvjetljavanje i protok zraka stvoren uvjet za umjetni uzgoj bilja u kojoj je zasađeno osam stabljika konoplje, dvije digitalne vage za precizno mjere i uređaj za vakumiranje”, ističu iz policije.

Muškarac je u konačnici, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, predan pritvorskom nadzorniku dok će kaznenu prijavu podnijeti Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Foto: PUZ
Foto: PUZ

 

Foto: PUZ


Komentari