(FOTO) Iscurili novi detalji pucnjave u Dugavama: Vratili mladu jer nisu bili zadovoljni, a nakon toga nastao je kaos

Jurica Galoic/PIXSELL

Jučer je oko 22:30 sati došlo do pucnjave u novozagrebačkom naselju Dugave, a iz policije su potvrdili kako je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Razbojništvo se dogodilo kod Vajdina vijenca, blizu Oktogona. Na mjesto događaja ubrzo je stigla policija i hitna pomoć.

Kako neslužbeno doznaje 24 sata, radi se o obiteljskoj svađi. Naime, obitelj je odlučila vratiti snahu njezinu ocu jer nisu bili zadovoljni, na što je mladenkina obitelj burno reagirala.

“Čuo se pucanj i onda sam vidio da je jedan muškarac ozlijeđen. Policija je došla brzo. Policajci su navukli pancirke i tražili počinitelja. Tražili su i pištolj”, rekao je svjedok za 24 sata.

Jurica Galoic/PIXSELL

“U Novom Zagrebu je 31-godišnjak došao pred zgradu i bacio kamen u prozor jednog stana. Potom je iz zgrade za sada nepoznati počinitelj u njegovom smjeru ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja, pri čemu je 31-godišnjak lakše ozlijeđen. Liječnička mu je pomoć pružena u KB-u Dubrava. Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, priopćili su iz policije.

Naime, do incidenta je došlo kada je obitelj došla sa snahom njezinu ocu, valjda su odlučili raskinuti brak, na što je mladenkina obitelj burno reagirala jer očito misle da im je tako u njihovoj zajednici ukaljana čast. Kako su rekli sugovornici iz kvarta, s tom obitelji je znalo i prije biti problema, a i galame su bile česte, a nerijetko je bilo i tučnjava.

Jurica Galoic/PIXSELL

“Ovdje živim od rođenja, u tom stanu živi velika obitelj, ali tko točno to ne znamo jer često se izmjenjuju i dolaze novi ljudi na nekoliko dana ili tjedana. Do sad nije bilo pucnjava, ali je svađa bilo. Iskreno, sad nas je malo i strah. Zamislite da je bilo više metaka! Pa to je zgrada, moglo je pogoditi nekog drugog. Strašno nešto!”, ispričao je uznemireni stanovnik Dugava.

“Nismo odmah shvatili sve što zbiva. Počelo je glasnom svađom. Policija je na mjesto događaja došla dva puta jer je prvi put ozlijeđeni došao oko 19 sati i počeo gađati prozor kamenjem. Policijski službenici su ubrzo stigli, ali je on pobjegao. Kad je policija otišla, on se vratio i nastavio gađati pa ga je drugi muškarac s prozora upucao u nogu. Zatim je policija došla drugi put i nisu išli razgovarati s ozlijeđenim nego su otišli u stan, ali je taj drugi muškarac do tada već bio pobjegao. Ubrzo je stigla i Hitna” ispričao je svjedok za 24 sata.

PUCNJAVA U DUGAVAMA: Ozlijeđena je jedna osoba!

Komentari