(FOTO) Dva požara u Zagrebu u kasnim satima: Smrtno stradala jedna osoba

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

U tijeku je policijski očevid

U utorak i u noći s utorka na srijedu u Zagrebu je došlo do požara u stanovima u Prečkom i u Središću.

U utorak, 6. veljače oko 20 sati, na Trešnjevci u Ulici Ivana Matetića Ronjgova, na zasad neutvrđeni način izbio je požar na balkonu stana u vlasništvu 51-godišnjakinje, koji se potom proširio i u unutrašnjost stana. Požar su ugasili vatrogasci, a liječnička pomoć zbog udisanja dima 38-godišnjaku i 40-godišnjaku pružena je u KBC Sestre milosrdnice, dok je djetetu liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti. Očevid će danas biti obavljen

Do požara je oko 20 sati, na zasad neutvrđeni način, došlo na balkonu stana u vlasništvu 51-godišnjakinje na drugom katu na adresi Ivana Matetića Ronjgova 18 u zagrebačkom naselju Prečko.

Požar se potom proširio i u unutrašnjost stana. Požar su ugasili vatrogasci, a liječnička pomoć zbog udisanja dima 38-godišnjaku i 40-godišnjaku pružena je u KBC Sestre milosrdnice, dok je djetetu liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti. Očevid će danas biti obavljen.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Požar u Središću

Danas, 7. veljače oko 1 sat, u Novom Zagrebu u Ulici Vojina Bakića, na zasad neutvrđeni način izbio je požar stana u vlasništvu 78-godišnjaka. U požaru je smrtno stradala zasad nepoznata ženska osoba, dok je vlasniku liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb.

Požar su ugasili vatrogasci, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a u tijeku je očevid.

Photo: Zarko Basic/PIXSELL
Photo: Zarko Basic/PIXSELL


Komentari