(FOTO) Cure novi detalji pucnjave na Bukovačkoj: ‘Kolegu su ranili u rame!’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

”Što to radiš?”, viknuo je djelatnik Čistoće Josip Smiljčić (34) muškarcu koji je upravo bio razbio suvozačko staklo na bijelom Land Roveru njemačkih oznaka parkiranom na Bukovačkoj cesti bb, ispred caffe bara “Kod Crnkovića”, piše Jutarnji list.

”U kafić su utrčali dečki iz “Čistoće”. Jedan od njih je rekao: “Gospon, tu je bila pucnjava. Bum! Bum! Kolegu su ranili u rame! Uskoro se skupilo desetak djelatnika “Čistoće”! Ja te pucnjeve nisam ni čuo. Kad sam izišao vidio sam da mi je razbijeno suvozačko staklo na Land Roveru. Prvo sam pomislio da je to netko napravio jer mu je smetao auto. Ja sam svratio ovdje naći se s prijateljima nakon što sam bio kod liječnika i nisam tu pucnjavu ni čuo. Čekam sad policiju da dođe napraviti očevid. Međutim, vrlo brzo se tu počelo pričati da je taj na biciklu koji je pobjegao nakon pucnjave poznat u kvartu jer je prije oko otprilike mjesec dana izišao iz zatvora”,  ispričao je za spomenuti portal Sveto Bušić, vlasnik vozila.

Podsjetimo se,  27. siječnja oko 18.40 sati na Bukovačkoj cesti, prema do sad prikupljenim informacijama dvojica muškaraca uočila su počinitelja pri provali u vozilo. Jedan od njih krenuo je prema počinitelju kako bi ga spriječio u tome, nakon čega se provalnik dao u bijeg da bi, u trenutku kada ga je muškarac sustigao, iz vatrenog oružja ispalio hitac i ranio ga. U suradnji s građanima policijski su službenici na terenu brzo reagirali i u istom ga dijelu kvarta pronašli, uhitili i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Teško ozlijeđenom muškarcu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb te je izvan životne opasnosti.

1 euro = 7,53450 kuna


Komentari