Filmske scene: Potjera za Zagrepčanima završila u polju!

Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

U redovitoj policijskoj kontroli policajci iz Slatine zaustavili su auto zagrebačkih tablica u kojem su bila tri nervozna muškarca, a za koje se kasnije ispostavilo da su harali i krali u dvije županije, piše 24 sata.

“Vidio sam kako policija trči za ljudima iz automobila na samom ulazu u Slatinu. Kako su pobjegli doslovno u polje, mislio sam da se radi o krijumčarima ljudi ili migrantima”, ispričao je u utorak čitatelj 24sata.

Policajci su uspjeli uloviti trojac, a nakon obrade koja je trajala cijeli utorak, u srijedu su objavili kako su traženi zbog niza kaznenih djela na području PU vukovarsko-srijemske i virovitičko podravske.

Policajci iz stance Slatine bili su, naime, u redovnoj ophodnji između Slatine i Medinaca kad su zaustavili auto zagrebačkih tablica s tri muškarca. Na zadnjem sjedalu imali su veliku količinu alkoholnih pića i cigareta. Zatražili su ih dokumente nakon čega su se oni počeli meškoljiti. Nervoza je stigla do vrhunca kad su dva muškarca iznenada istrčala iz auta i počela bježati u polje.

Prvoga su svladali kraj automobila, a drugog 300 metara dalje.

Iz PU virovitičko-podravske objavili su samo kako se radi o 41-godišnjaku, 44-godišnjaku i 62-godišnjaku koji su počinili niz kaznenih djela u dvije županije.


Komentari